Změna světa ve WoW

Všeobecná sekce pro témata a příspěvky z oblasti IT či témata z blízkých oborů. Sekce pro uživatele, kteří nenalezli pro svůj IT dotaz tu správnou sekci.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Odpovědět
fiddel
Level 2
Level 2
Kontaktovat uživatele:

Změna světa ve WoW

Příspěvek od fiddel »

Zdravím, zas po nějákem čase jsem tu se zajímavou otázkou.

Je možné, nebo dá se nějak změnit Warcraft prostředí? Že v Durotaru místo červené pouště bude zelený prales. V Elwin místo krásného zeleného lesa bude vyprahlá pustina atd?
Určitě to půjde, jen by mě zajímalo, čím a jak se to dá změnit? Kde k tomu najdu ten "nástroj".
Když se nad tím zamyslíte, jak by jste to udělali? :)
Přemýšleli jste někdo nad tím teoreticky? :-)
--
Mě by tohle dost zajímalo, jak se co programuje. Popřípadě, nemáte někde příručku na programování atd? (už mimo řeč) :inlove:
wItt 94
Level 3
Level 3

Re: Změna světa ve WoW

Příspěvek od wItt 94 »

Hmm, zajímavé! Každopádně, musel by si zasahovat do milion-řádkového kódu, navíc, tuším, že WoW není té licence, jenž by ti dovolovala upravovat kód, natož aby ti ho někdo poskytl.
Ale teoreticky, abych to takhle upravil, tak bych přejmenoval dané lokace :D - Durotar bych přejmenoval na Elwynn a tak pod. :D

Příručku na programování určitě najdeš na netu ;)
:evil:
Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10

Příspěvek od Karrex »

Viděl jsem dost serverů, které měly upravený svět, zem, kopce atp. Bohužel netuším jak. Měl jsem jen obyč server.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
jerabina
člen Security týmu

Příspěvek od jerabina »

S kamarádem jsme chtěli vytvořit free server pro World of Warcraft Legion, ale kvůli nedostatku lidí a po tom, co jsme zjistili, že by jsme museli v podstatě doprogramovat manuálně všechen nový obsah, který s tímto datadiskem přijde(to znamená udělat v podstatě to, co dělali vývojáři Blizzardu celou dobu od vydání Warlords of Draenor) jsme se na to vykašlali. Měli jsme už však hotový program pro převod paketů, takže základ tam byl. Ale i tak by jsme museli překopat celý TrinityCore ...

Každopádně co tímto chci říct je, že něco takového udělat je doopravdy běh na dlouhou trať. Většina herních objektů je uložená v databázi a herní logika(skripty NPC, spelly ...) jsou jakožto C++ soubory.

Chvíli jsem ale hledal a něco jsem našel, možná by jsi mohl něco podle toho vytvořit :-)
http://www.wowresource.eu/index.php?s=f ... wforum=144
http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=24453
http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=24471

Možná by jsi mohl i něco nalézt pod zadáním tohoto pojmu do google:
world of warcraft reskin
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod

Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
SaKunDrak
Level 2
Level 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SaKunDrak »

Na Řezníkově wikině je návod jak reskinovat ADT (soubory s texturami, konkrétně celý mapový "chunk"), např. jeho SnowCraft a nebo AutumnCraft, máš tam nějaké soubory a programy na swap.

Kód: Vybrat vše

www.reznik.wikia.com

Ale jinak jak již zmínil jerabina, je to běh na dlouhou trať předělat celé mapy a nastavit potom pathfinding, atd.
PC:
MTB INTEL DQ45CB, Intel Core2 Duo E8400 @ 3.0GHz, NVidia GeForce 8600 GT, Kingston 4GB DDR2 667MHz RAM, 2x 465GB Seagate Barracuda HDD
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Změna dat (dle času), když je PC vypnuté. Jak je to možné?
    od Minapark » » v Windows 11, 10, 8...
    10 Odpovědi
    8740 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Minapark
  • Změna poslední číslice ve více číslech najednou
    od Arnold91 » » v Kancelářské balíky
    7 Odpovědi
    10230 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Zivan
  • Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
    od jkmaxfli » » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    4 Odpovědi
    24376 Zobrazení
    Poslední příspěvek od jkmaxfli

Zpět na „Vše ostatní (z oblasti IT)“