Problém s novými filmy
Moderátor: Mods_senior
Problém s novými filmy
Ahoj chtěl bych se zeptat. Poslední dobou mi při přehrávání nějak moc pracuje procák a film je pak sekanej a v bednách lupe zvuk. Nevíte čím by to mohlo být kdysi to nedělalo. Používám Ace Mega pack codecs a přehrávač bsplayer. Díky. Jinak mám sestavu AMD Atlon 2200+ a grafiku Ati 9550 128 Mb
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
Vítej na PC-HELP.CZ
zkus novější kodeky nebo odinstaluj původní a použij univerzální např. CCCP nebo All in One
zkus novější kodeky nebo odinstaluj původní a použij univerzální např. CCCP nebo All in One
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
vždycky je lepší mít jen jedny.více kodeků se může mezi sebou hádat. pokud to dělal někdo kdo už s filmy chvíli pracuje tak by měl být film ok, ale jednou se mi dostal do rukou film který byl totálně zmršený a měl málo FPS a sekal se
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek