Dobrý den , chtě bych se zeptat na novou funkci dvd přehrávačú (Konverze na 1080p •) .Ted mám doma Panasonic SC-HT885E-S připojenej přes kompozitní video na 32 palcový HD lcd tv . Tak by mě zajmalo jaký je rozdil v kvalitě obrazu mezi klasickým dvd formáte 720x576 a konvertováným na 1080p .Praktický jeslti je viděl zlepšení kvality obrazu na tv hd ready ,jestli má cenu kvůli tomu kupovat novější přístroj.
Ještě bych se zeptal jestli kompozitní přenos obrazu (osobně si myslím že ano )je nejlepší oproti scar s-videoatd.. kromě hdmi :)
tak tenhle problém jsem řešil před týdnem kdy jsem taky kupoval nový DVD přehrávač (panasonic mimochodem)
a narazil jsem na verzi která se snažila vytlačit z rozlišení PAL na HD a přístroj jsme zapojili do plazmy viera panasonic i do fullHD LCD LG metr úhlopříčka a výsledek?
žádný pokus o vylepšení obrazu z nízkého do vyššího rozlišení se nekonal a obraz byl pro oko ale naprosto stejný
i při velké televizi. ještě jsem se podíval i jak to vypadá s blue ray přehrávačem a tam už rozdíl je ale pokud si někdo myslí že z DVD bude chtít tlačit kvalitu do HD raději se nejdřív koukněte protože já tam rozdíl nepoznal.
Nejspíš to asi bude k vůli kabelu na připojení k LCD telce nebo plazmě
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.