Nelze vytvořit druhou kopii DVD

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Jan Pašek
Tvůrce článků

Nelze vytvořit druhou kopii DVD

Příspěvek od Jan Pašek »

Bylo mi svěřeno do opravy PC Siemens Fujicu Scaleo C Home media. Osazené Win XP a Celeronem D na 2,8GHz
Proved sem vyčištění registrů AV scan odstranil virus co mi to napsalo v nenainstalovaným Norton antivirus.
Nainstaloval betaverzi Eset security. Připojil ho k netu stáhnul aktualizace Win XP nainstaloval IE7 a Firefox.
Provedl Upgrade firware vypalovačky LG a defragmentoval sem disk. Tím se mi povedlo odstranit první závadu že vyplivával nedopálené nosiče GiGa Master. Pak sem k tomu dostal nosič s filmem z levné knihy který údajně nešel kopírovat bohužel ten PC ho ani nanačetl (mě v PC normálně šel). Mám podezření na ochranu autorských práv protože to DVD už v tom PC bylo jednou kopírované ale nevím jak by to bylo udělané Měl tam nainstalováno Nero7 a InCD4. Doporučil jsem zakoupit čisticí disk a mechaniku s ním projet nebo výměnu mechaniky a PC sem vrátil.
Protože sem kvůli opravě otravoval po telefonu "Daimled(a)" sdělil sem mu dnes výsledek a nasměroval mi na pozůstatky StarForce na to sem si teď našel návod http://www.cdr.cz/a/11330 ale takových v uvozovkách šmejdíků může být více.
Dotaz je jednoduchý existuje nějaká diagnostika která by vypsala jen tyto typy ochran? Daimled mi radil přez hledání nebo použít Everest jenže to musím vědět co přesně hledám a já su v tomto pole neorané.

Nebo mi alespoň poraďte co všechno mám hledat.

Pro doplnění nechával sem si tady kontrolovat log http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=78473#78473
ale jak sem pochopil z výše jmenovaného návodu jedná se o skryté ovladače takže bude asi k ničemu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Jen se znovu postrčím na začátek Top30.
Něco málo jsem početl o ochranách disků CD a DVD http://donbahno.bloguje.cz/198089-proti ... neresi.php
Lze pouhým pohledem na disk určit typ ochrany nebo na to něco je.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku
    od mrpcz » » v Vše ostatní (hw)
    4 Odpovědi
    4342 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22
  • Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD
    od Ddwarf » » v Windows 11, 10, 8...