Rozmístění vypalovaček na IDE

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Jan Pašek
Tvůrce článků

Rozmístění vypalovaček na IDE

Příspěvek od Jan Pašek »

Trápí mne kolísání vypalovací rychlosti Chystám se na očistu bedny a větráky takže by byl ideální čas popř něco přehodit. Používám vypalování za letu. Systém a vypalovačku ktrou používám pro čtení nám na IDE 1 druhá vypalovačka je samostatně na IDE 2 Jestlipak je to takhle správně?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
guest

Re: Rozmístění vypalovaček na IDE

Příspěvek od guest »

Jan Pašek píše:Trápí mne kolísání vypalovací rychlosti Chystám se na očistu bedny a větráky takže by byl ideální čas popř něco přehodit. Používám vypalování za letu. Systém a vypalovačku ktrou používám pro čtení nám na IDE 1 druhá vypalovačka je samostatně na IDE 2 Jestlipak je to takhle správně?

Já myslím že ano. Jak jinak?
James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od James_Radlle »

Zkousel jsi nastavit neru (pokud v nem vypalujes) nastavit vysokou prioritu procesu? casto to pomaha aby se pc zabyvalo predevsim vypalovanim a ne necim jinym :wink:
Počítač: ANO! :bottle:
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5

Příspěvek od Myloš »

Mám to ouplně stejně. BTW když jsem se pokusil dát obě DVD na jednu kšandu, nenaběhl ani BIOS, a to už na dvou základních deskách.
A ještě lepší by bylo, kdyby tam nebyl ATA, ale SATA harddisk; každá optika by pak byla na kšandě sama.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Příspěvek od Jan Pašek »

Dík!
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Odpovědět

Zpět na „Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)“