Jakej KODEK??

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

pompeus50
Level 2.5
Level 2.5

Jakej KODEK??

Příspěvek od pompeus50 »

Ahoj
nevím jestli tento dotaz patří do této sekce ale zkusím to.
Stáhl jsem si jeden klip a nejde mi přehrát.
Typ souboru je: SOUBOR R
tak se chcu zeptat jesli někdo neví jaký codek si mám nainstalovat nebo v jaký přehrávač mi to přehraje.
Díky
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

pozdrav

Příspěvek od memphisto »

obávám se že soubor r ti nepřehraje žádný přehrávač protože takovou koncovku videosouboru fakt neznám
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakej KODEK??

Příspěvek od James_Radlle »

pompeus50 píše:Ahoj
nevím jestli tento dotaz patří do této sekce ale zkusím to.
Stáhl jsem si jeden klip a nejde mi přehrát.
Typ souboru je: SOUBOR R
tak se chcu zeptat jesli někdo neví jaký codek si mám nainstalovat nebo v jaký přehrávač mi to přehraje.
Díky

Osobne zadny takovy typ videa neznam:-) Prijde mi to ze uplne chybi pripona souboru videa, ze se soubor jmenoval r a nejakym zpusobem doslo ke ztrate pripony. Zkus souboru priradit nekterou priponu .mpg, .avi.
Pri druhem pokusu ovsem musis mit zapnute ve win zobrazeni znamych pripon.
Počítač: ANO! :bottle:
zao
Level 6.5
Level 6.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zao »

a co třeba .rar třeba to bylo zabalený
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

pozdrav

Příspěvek od memphisto »

rar to nebude.to by byla koncovka rar a nebo zip atd.každopádně to v žádném přehrávači nespustíš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tony.Dac
Level 2
Level 2

Příspěvek od Tony.Dac »

Mám problém s media plaerem když tam pustím video nahrané na tv kartu tak se jakoby trhá rychlí pohyb se klepou jiný přehrávač to nedělá nevíte co stím :shock:
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

pozdrav

Příspěvek od memphisto »

na wmp se vykašli.je to jen nouzový přehrávač.když to funguje jinde tak si jím nenechej zkazit den :wink:
jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Kontaktovat uživatele:

Re: pozdrav

Příspěvek od jarod72pm »

memphisto píše:na wmp se vykašli.je to jen nouzový přehrávač.když to funguje jinde tak si jím nenechej zkazit den :wink:

Tak to už jsem dlouho neslišel že Win media player je nouzový přehrávač :lol:
To je pěkná kravina teda. Člověče používám jen tenhle přehrávač + balík kodeků a přehraje všechno i s titulky bez nejmenších problémů a úplně stejně jako nero player,bs player,avilan,winamp atd atd.....
a všechno je to jen o přístupu, nastavení a znalostech playeru .
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od memphisto »

jarod72pm píše:
memphisto píše:na wmp se vykašli.je to jen nouzový přehrávač.když to funguje jinde tak si jím nenechej zkazit den :wink:

To je pěkná kravina teda. Člověče používám jen tenhle přehrávač + balík kodeků a přehraje všechno i s titulky bez nejmenších problémů a úplně stejně jako nero player,bs player,avilan,winamp atd atd.....

no jasně že přehraje ale já sem zvyklý na lepší a wmp beru jen jako alternativu ale to je jen otázkou vkusu a zvyku každého :wink:
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Pokusím se vrátit k původnímu problému: další přípona, která začíná na r je rm - to by pak bylo k přehrání v Real Playeru. A v hledání by víc než typ souboru pomohl jeho název , hlavně pak přípona - to je ta část za tečkou :smile:
pompeus50
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od pompeus50 »

díky za všechny odpovědi, ale pro jistotu mrkněte na to..
Toho otevřít v programy si nevšímejte
Přílohy
n.JPG
James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od James_Radlle »

jarod72pm píše:

WMP je na video naprosto nesikovny, tezkopadny a titulky....to uz jsem s nim dlouho nezkousel a ani bych to uz nepokousel, proste wmp a video :onfire:

WMP je dobrej na muziku - to mu neberu v tom u me boduje :bigups:

A k ty pripone - proste vyzkousej menit pripony videa rm, mpg atd.
Počítač: ANO! :bottle:
Zamčeno

Zpět na „Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)“