Virtuální disk - restartuje se PC (vyřešeno)
Moderátor: Mods_senior
Ahoj Kojo, tak mě napadla jedna věc. Neměl jsi něco do činění třeba se StarForce? Pokud je tato ochrana na kompu, tak je možné, že třeba vyhodnotí pokus o vytvoření virtuálního disku jako pokus o ilegální kopírování a jednoduše vyvolá restart.
Zkus se podívat, jestli to nemáš na kompu nainstalované a zbavit se toho. Tady je na toto téma docela dobrý návod.
Zkus se podívat, jestli to nemáš na kompu nainstalované a zbavit se toho. Tady je na toto téma docela dobrý návod.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Ještě jedna věc by mohla napomoct odhalit problém ... Po spuštění systému se mi automaticky spouští Daemon, Avast!, ASUSProbe a ApacheServer (všechno vytváří TryIcon).
Když se programy spustí v pořadí Daemon, Apache, Avast!, ASUS(ten je vždycky poslední), tak je všechno v "pohodě", Daemon si vytvoří Icon. Ale když se Daemon nespustí na prvním místě, tak se Icon nevytvoří a objeví se Alert, že je někde chyba ... A po kliknutí na OK se nespustí ...
Ještě zpětně k otázce, jestli se nehádá kombinace XP vs. 2003 ... Kámoš má stejnou kombinaci a valí mu to v pohodě
[Hlášku s chybou si přesně nemapatuju a jelikož teď stahuju, tak nebudu restartovat kvůli tomu ... potom ho sem dopíšu
Everybody lies so don't trust anyone. :)
V tom případě by se ti mohl hodit prográmek StartUp Delayer, ve kterém si můžeš nastavit prodlevy programů při startu systému a tak vlastně jejich pořadí. Stáhnout ho můžeš tady a stručný návod najdeš tady.
Znáte pravidla?
Nevím, nevím ... myslím, že s Avastem to nebude mít moc společného
Odinstalovala jsem Nero i HP /tiskárnu i foťák/ pročistila od nich registr, tím ten driver AFS2K.SYS zmizel a je po problému, byla jsem na tom trochu hůř než Ty, po instalaci deamonu jsem comp nespustila vůbec , neustále se restartoval se stejnou chybovou hláškou.
... jen nevím co se stane až to opět nainstaluju
Tak přeju hodně štěstí
... a ještě jednou díky ... nebýt vás tu, tak to nerozchodím
btw: stáhla jsem si verzi Deamonu 347
Do dnes jsem řešila stejný problém, ale díky tomu infu ... které pro mě mělo cenu zlata /tímto chci poděkovat mikelovi/ mi to už jdemikel píše:AFS2K.SYS je cd-rom driver od OAK, který se instaluje s některými verzemi Nera nebo softwarem od HP.
Odinstalovala jsem Nero i HP /tiskárnu i foťák/ pročistila od nich registr, tím ten driver AFS2K.SYS zmizel a je po problému, byla jsem na tom trochu hůř než Ty, po instalaci deamonu jsem comp nespustila vůbec , neustále se restartoval se stejnou chybovou hláškou.
... jen nevím co se stane až to opět nainstaluju Tak přeju hodně štěstí
btw: stáhla jsem si verzi Deamonu 347
Heeeeeeeeeeeeeeeej lidi, valí mi to 1. Odinstaloval sem Nero a programy HP
2. Odinstaloval sem Daemon
3. Pomocí CCleaner sem pročistil registry a kompl
4. Naistaloval sem Daemon
5. Restart a v pohodě naběhl
Teď jenom čím to bylo ... co to udělá, až tam vrátím ty věci...nejdřív zkusím HP a pak Nero...
To Milka: Pak se ozvi, jak ti to jede s těma programama;)
--------------------------------------------------------------------------------------
Poděkování patří:
mikel, mijaja :
Díky pánové
Starlett, Milka:
Díky dámy/slečny
A všem, kdo se za celou dobu podíleli jakýmkoli příspěvkem

Everybody lies so don't trust anyone. :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek