Ahoj,
asi je to nějaká triviálnost, ale já si prostě nevím rady.
Pro začátek - mám XP, zvukovou kartu Sound Blaster Audigy a ještě integrovano zvukovku na desce. Reproduktory obyčejné 2.1 do kterých jsou zapojené obyčejné sluchátka s mikrofonem.
Problém je v tom, že když s někým mluvím po Skypu, a pustím nějaký zvuk, at už film, hudbu nebo jen zahraje systémový zvuk, tak to druhá strana slyší. Vždycky, jakýkoliv přehrávač. Zkoušel jsem si hrát s nastavením, ale nic, pořád stejně. Zkoušel jsem obě zvukovky v počítači, ale u jedné mi nějak záhadně nejde mikrofon, jinak se to ale chová stejně (i tam kde nejde mikrofon když pustím hudbu tak to sruhá strana slyší). Zkoušel jsem i kombinovat mikrofon a zvuk každé z jiné zvukovky ale stejný výsledek. Vrtá mi to hlavou, protože v nastavení jsem se nijak nehrabal, nic neinstaloval a včera to fungovalo vpořádku.
Prosím, může mi někdo pomoct pochopit jak to funguje a případně jak by to mělo být nastavené? Jde mi o to, abych mohl s někým zárovn mluvit po skypu, a zároven mohl mít puštěnou hudbu či film bez toho aniž by to druhá strana na skypu slyšela. A taky teda poradit v čem může být problém.
Děkuji!
Při přehrávání blbne zvuk - vždy jde do mikrofonu
Moderátor: Mods_senior
Re: Při přehrávání blbne zvuk - vždy jde do mikrofonu
Bohužel pořád stejné. Zkoušel jsem v tom Realteku ztlumit ten směšovač, vnější zdroj a cd, ale chová se to stejně. Nebo snad je to trochu tišíí. Mikrofon se mi nechytá, zkoušel jsem to i s vypnutým mikrofonem. Tak nevím...
Jestli ten zvuk pouštíš přes reproduktory (nenapsal jsi!), tak se nediv. Mikrofon bere všechny zvuky z okolí, tedy i tu hudbu!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ne, je to tak, že mám reptoduktory, které jsou vypnuté, ale je v nich konektor na sluchátka a mikrofon, takže mám vše přes sluchátka, reproduktory tak fungují jen jako prodloužení kabelu. Mikrofon mi zvuk určitě nechytá, zkoušeno i s vypnutým mikrofonem.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 6669 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od extrem
-
- 11 Odpovědi