Stěhování - modrá smrt

Sekce pro řešení potíží s BSOD (tedy pády Windows do tzv. modré smrti)

Moderátoři: Mods_senior, BSOD team

Pravidla fóra
BSOD návod
Zamčeno
Jirka250
nováček

Stěhování - modrá smrt

Příspěvek od Jirka250 »

Ahoj lidi,
obracim se znovu na vás s prosbou. Včera jsem si koupil nový stůl, počítač jsem vypojil, vše dal stranou, stůl vyměnil, počítač znovu zapojil, zapnul, ale po chvilce modrá smrt. Pokrčim rameny, restartuji, znovu po chvilce modrá smrt. PC běží tak 20 vteřin, pak hodí modrou smrt. V příloze přikládám screen. Vše jsem vypojil a znovu vše zapojil, otevřel bednu, vše vypojil a zapojil, ale modrá smrt stále trvá, předtím s tím nebyl žádný problém.
Přílohy
11911816_10204353084579273_590652091_n.jpg
mmmartin
Moderátor

Re: Stěhování - modrá smrt

Příspěvek od mmmartin »

Pro BSOD je tady zvláštní sekce - v sekci HW na tvůj dotaz nikdo z BSOD týmu nemusí vůbec narazit. Přesouvám.
Dále doplň údaje podle návodu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Oxxid
člen BSOD týmu

Příspěvek od Oxxid »

Začni odebráním veškerého softwaru z PC jež se týká periferií Razer. Tohle je celkem přímočaré.
Jirka250
nováček

Příspěvek od Jirka250 »

Omlouvám se za takhle pozdní odpověd, ale pracovní vytíženost mě odnesla od pc. Modrá smrt pominula, ještě jednou jsem koukal do otevřeného pc a všiml jsem si, že jeden kabel, který vede do USB na přední straně a kde mám zapojenou klávesnici, byl trošku povytažený. Vypojil jsem ho a znovu zapojil a systém jede tak, jak má. Díky a ještě jednou se omlouvám.

Jirka
Zamčeno

Zpět na „BSOD (Blue Screen Of Death)“