Už mám web který pořád upravuji ale chtěl bych mít k němu i forum, zvolil jsem phpBB 3 protože s ním mám zkušenosti a už jednou jsem ho instaloval Ale píše mi to: Reklamu na tomto hostingu zajišťuje Business Factory - internetová reklama a pokroÄŤilĂ˝ internetovĂ˝ marketing. Warning: require(./includes/startup.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/users/sergej200202/forum-programing.jecool.net/web/common.php on line 19 Fatal error: require(): Failed opening required './includes/startup.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/users/sergej200202/forum-programing.jecool.net/web/common.php on line 19
Projel jsem si ten soubor na řádku 19 a nic jsem nenašel, pak jsem si projel celej soubor ale taky jsem nenašel Zkusil jsem znova stáhnout ten balík a dát tam ten soubor a bez úspěchu Prosím poradte, pokud byste to chtěli překontrolovat vy tak to dávám do spoleru
if (!defined('PHPBB_INSTALLED')) { // Redirect the user to the installer // We have to generate a full HTTP/1.1 header here since we can't guarantee to have any of the information // available as used by the redirect function $server_name = (!empty($_SERVER['HTTP_HOST'])) ? strtolower($_SERVER['HTTP_HOST']) : ((!empty($_SERVER['SERVER_NAME'])) ? $_SERVER['SERVER_NAME'] : getenv('SERVER_NAME')); $server_port = (!empty($_SERVER['SERVER_PORT'])) ? (int) $_SERVER['SERVER_PORT'] : (int) getenv('SERVER_PORT'); $secure = (isset($_SERVER['HTTPS']) && $_SERVER['HTTPS'] == 'on') ? 1 : 0;
// Replace any number of consecutive backslashes and/or slashes with a single slash // (could happen on some proxy setups and/or Windows servers) $script_path = trim(dirname($script_name)) . '/install/index.' . $phpEx; $script_path = preg_replace('#[\\\\/]{2,}#', '/', $script_path);
if (defined('DEBUG_EXTRA')) { $base_memory_usage = 0; if (function_exists('memory_get_usage')) { $base_memory_usage = memory_get_usage(); } }
// Load Extensions // dl() is deprecated and disabled by default as of PHP 5.3. if (!empty($load_extensions) && function_exists('dl')) { $load_extensions = explode(',', $load_extensions);
foreach ($load_extensions as $extension) { @dl(trim($extension)); } }
Sergeji, někdo to psal na jiným foru, ale musím ho citovat : U mad bro? Už jen kvůli tomu, že máš Programing s jedním M, ale k věci Zkus to přeinstalovat, stáhni to z officiálního webu
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Ahojte,
nedávno som si kúpil TLC 55P61B s google tv. Zo začiatku sa mi podarilo inštalovať aplikácie v pohode, ale po 2-3 dňoch ak som sa snažil si stiahnuť novu apku cez obchod play, google asistent mi napísal”Sorry, something went wrong.”...
Poslední příspěvek
Předpokládám že reštart bolo do továrného nastavenia a taky že návod más. Tady je link s manuálom a pod manuálom je kolonka na dotazy s jakýmkoliv problémem na daný typ. Možeš zkúsit.