to by mě zajmalo jak to pozná jak se ukazuju na nějaký klíčový slova ve vyhledávači ? to jako vyhledává všechny slova a pak zprůměruje pozici nebo jak mě to ukázalo 154tisíc na jabko.net, radio na 128tisíc, mmorpg na 125tisíc, upload na 130tisíc lol ?, testing na 127tisíc jak vidíte opravdu to kecá, protože dvě stránky (Upload stránka) a prodal bych to za 130tisíc, to je jako kravina....
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
dejme tomu 10návštěv za měsíc a web má hodnotu 120tisíc, pěkný no...
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
nevím jak je to s těma subdoménama, protože já ty subdomény měřil a jsou tak plus minus na tom stejně, ale je to jen pár domén, websnadno jich má několik, takže asi tam má reklamu mno, nevím jak to mají :-)
přes co pouštim winamp ? přes levé tlačítko vysílám přes Winamp, ale já nejsem DJ, jen webmaster, ale obsah tam dává Intel stejně tam je pořád 0 posluchačů když vysílám, já vysílám jen když se nikomu nechce
Zdravím,
už několik dní se mi při přihlášení na můj web zobrazuje jen bílá obrazovka, která občasi i problikává s tím co se má doopravdy zobrazovat. Děje se to náhodně, někdy až po několika minutách prohlížení. Zkoušel jsem všechno: vymazal jsem...
Poslední příspěvek
Ten tvoj web - je tvoj? Pretože tam žiadna takáto chyba sa nevyskytuje - takže chyba môže byť len u teba, buď máš grafiku v háji, alebo prehliadač nechce preberať farby tvojej stránky, ale tebou definované v prehliadači.