Takže ja to hrajem ale mna to VELMI bavi!! Len uz som začala stupat do prvej 20-naj silakou a čoo sa satalo?? nejde mi ani na tu stranku..... Mam tam 5rešpektou a aj 11 zabijakou.... teras čo mam z toho??? NIč lebo to nejde
jo ale kdyz to zakladal tak to jeste slo nekolik dni,tak jsem to videl ,...jako sice to je kravina a nehraju to,ale na druhou stranu to ma naky ucel pro decka a musel se s tim dlouho drbat a to se ceni
Jasně, ale má zodpovědnost aby to fungovalo. Nezaložím stránku kde naberu lidi a pak mi nebude dlouho fungovat? Ale je pravda, že založení dalo práce, ale pokud to časově nezvládá nech dá opravnění více lidem :)
Ved jo .... Ja nemam čo robiť.... :) preto hrajem každu blbost...:) ale niekedy je to dobra hra ale poradim vam fajn hru podobnu tomuto: http://krimitown.eu/login.php?ref=hanoko
Je to sice moj link ale jak hcete je to kusok slabsia hra ako tamta ale da sa :)
No nevim jak na to budou reagovat hraci, co do toho vrazili realne penize a ted se budou divit, ze hra zmizela... Myslim, ze by se hodilo,hracum dat aspon nejake vysvetleni!
Presne!! Treba nam ich vratit....ked uz sme pri tom....ja som tam dala za kredity qa co mam z nich?? Ani som ich nestihla utratit!! si si pekne zarobil!!
Jelikož autor tohoto tématu neodpovídá, nemá cenu dál toto vlákno držet. Označuji za vyřešené ...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.